Wat kan VOMD voor u betekenen?

Bij VOMD kunt u terecht voor:

  • Werkplaatstarief slechts €85/h incl. BTW
  • APK benzine €35,- all-in, diesel €65,- all-in (herkeuren €15,-)
  • Airco Service los slechts €95,-
  • Aankoopkeuring advies vanaf €85,-
  • Scherpe prijzen voor banden en velgen
  • Snelle en goede VOMD service 2.0
  • 1 jaar Autobanden opslag + 2x wissel €120,-
  • Schade herstel en taxatie

 

U kunt de vervaldata en de historie van uw Volvo vinden op de website van de RDW. Mocht u er niet uit komen neem even contact op. Wij helpen u graag!

RDW-erkend-VOMD

 

 

VOMD Volvo Service only is ECHT onafhankelijk.

De meeste garagebedrijven om u heen maken deel uit van een moederbedrijf of zijn onderdeel van een franchise concept.

diverse garageconcepten

Aan deze formules zitten voor de ondernemer voordelen verbonden. Zo maken ze deel uit van een gemeenschappelijk marketing plan en zult u met regelmaat reclame ontvangen of zien in de media. Omdat ook andere (potentieel totaal verschillende) bedrijven zich aangesloten hebben vindt u dergelijke bedrijven versprijd door het hele land. Echter, het ene bedrijf is het andere niet en een kwaliteitswaarborg staat er nadrukkelijk los van. Naast een voordeel zijn er nadrukkelijk nadelen. De verbonden garagebedrijven zijn verplicht om naast hun lidmaatschap en aanvangsinvestering in materiaal, hun financiele doelstellingen na te komen en voor een minimaal bedrag af te nemen bij de grossier. Zo zult u noodgedwongen onderdelen van merken op de auto terugvinden die niet persè van de gewenste kwaliteit zijn en voor wat betreft duurzaamheid niet aan de eisen voldoen.

Wij kiezen ervoor WERKELIJK ongebonden te zijn .

Zo kunnen we zelf bepalen welke kwaliteit tegen welke prijs de beste is voor uw auto. Zo monteren we geen piepende remschijven van Bosch, uitsluitend originele ophangingsdelen, de beste Filters van het huismerk van Volvo Mahle en toch weer wel de meet- en regeltechniek van Bosch en Denso, de fabrikanten van de originele onderdelen. Een reparatie trachten wij zo uit te voeren dat de verwachtte levensduur ook werkelijk te halen is.

Het risico op een slechte reparatie loopt u bij ons niet.

Omdat wij ons erg bewust zijn van de kwetsbaarheid in de relatie handelen we zorgvuldig en netjes. We werken met korte lijntjes en denken in eerste instantie in uw belang en daarna pas in ons eigen belang. Ons gemeenschappelijk belang is een goed gerepareerde auto. Wij doen ons best om de criteria van de BOVAG te overtreffen.

Heeft u nog geen Volvo maar zou u er graag een hebben?

Een auto kopen zonder onderhoudshistorie of NAP doet u niet zonder risico`s. Moderne Volvo`s zijn complexe machines die regelmatig onderhoud nodig hebben. Wij kennen veel zwakke schakels van vele typen en kunnen u helpen bij het beoordelen van de auto die u zou willen kopen

Het voorkeuren van een auto kan u behoeden voor een vergissing en kan u honderden soms duizenden euro`s besparen. Ons motto is voorkomen is beter dan genezen!

Tot slot

Omdat wij geen officiele Volvo dealer zij maar een Volvo specialist hebben wij de handen vrij om te kiezen voor de beste oplossing. Niet uitsluiten de voorgeschreven oplossing. Dit zou kunnen betekenen dat kostbare delen vervangen worden door goede gebruikte delen. Deze oplossingen zullen het resultaat niet in de weg staan. U krijgt bij ons de kennis van de dealer, tegen het tarief van een voordelige algemene garage. Dat maakt ons nog geen algemene garage. Mocht u ons prijstechnisch willen vergelijken met de algemene garage om de hoek kunt u zich afvragen of er bij de betreffende garage even veel Volvo`s naar tevredenheid gemaakt worden. Het antwoord op deze vraag is tevens de oplossing van de vergelijking.

Appels en peren