Ga direct naar prijslijsten:
Prijslijst draagarmen voorzijde
Prijslijst draagarmbussen achterzijde

Slijten uw banden verkeerd? Trekt de auto naar links of naar rechts? Bonkt uw stuurwiel als u kort hevig op de rem trapt? Piept uw achterwielophanging bij droog weer of bij zwaardere belading? Grote kans dat de oplossing hier bij staat! Het is niet altijd noodzakelijk om iets te repareren. Het kan zijn dat uitlijnen genoeg is om uw klacht te verhelpen.

Uitlijnen
Om uw banden in goede conditie te houden en om te zorgen dat uw auto veilig blijft rijden, is het verstandig om uw auto elke 2 jaar te laten uitlijnen. Zelfs als u hard over een stoep heen bent gereden of met uw wiel tegen een steen rijdt is het verstandig om uw auto opnieuw uit te laten lijnen. Er kan dan vervorming ontstaan aan velgen of delen van de ophanging. 4 punts uitlijnen kost 90 euro.

Wel of geen complete draagarmen?
Aan de voorzijde zijn bij sommige modellen de draagarmbussen los te vervangen. Wij kiezen er voor om dat niet aan te bieden. Er kan speling ontstaan op de metalen of aluminium draagarm waardoor de nieuwe bussen weer snel stuk gaan. De meeste draagarmen hebben ook een fuseekogel er aan vast. Die fuseekogel heeft dezelfde slijtage ondergaan en zal wellicht snel daarna stuk gaan.

Draagarmen voorzijde
V50, V60 tot 2018, V70, S40, S60 tot 2018, S70, S80,  C30
Vervangen van beide voorste draagarmen inclusief 4-punts uitlijnen 600 euro all-in

Terug naar begin

Draagarmbussen achterzijde
V70 vanaf 2007, S80 vanaf 2006, V60
Vervangen van beide voorste draagarmbussen in de achterste draagarmen inclusief 4-punts uitlijnen 525 euro all-in

V50, S40, C30
Vervangen van beide kortste draagarmstokjes inclusief 4-punts uitlijnen 275 euro all-in

Terug naar begin