Bij VOMD staat net als bij VOLVO duurzaamheid hoog in het vaandel. Wat verstaan wij onder duurzaam? Wanneer onderhoud structureel achterblijft zal het moment komen dat de som van het achterstallig onderhoud de Volvo vroegtijdig economisch onaantrekkelijk maakt. Door dit te voorkomen kunt u eerder én langer van uw Volvo genieten. Kies daarom voor onze Volvo (dealer)onderhoud en verzorging.

checklistWij willen u tijdig op de hoogte stellen van de conditie van uw Volvo. Waar mogelijk voorspellen we wat u zou kunnen verwachten en adviseren als het moet preventief onderhoud om erger te voorkomen. Resultaat maakt dat u een betrouwbare fijne Volvo in uw bezit heeft. Om dit te bereiken werken wij met vast voorgeschreven checklist bestaande uit 70 controlepunten die betrekking hebben op de algehele conditie van uw auto. Meten is weten!

Officieel onderhoud en service

Op iedere Volvo zit een officieel onderhoudsprogramma. Wij houden ons aan dit programma. Dit programma is namelijk door Volvo ontwikkeld om uw auto in een uitstekende conditie te houden.

Naast het voorgeschreven onderhoud kunt u ook bij VOMD kiezen voor extra zekerheid als dekkend alternatief van VOLVO service 2.0. Al bij het eerste bezoek aan onze werkplaats gaat u besparen.

Bij ons is dit VOMD & ANWB service:

VOMD biedt u:

De beste kwaliteit onderdelen
Originele software t.b.v. computersystemen
In overleg leveren wij de auto schoon af
Vervangend vervoer
Voorkomen is beter dan genezen
De klant is koning


Wanneer uw jonge gebruikte Volvo in onderhoud kan aansluiten aan het dealer programma kunt u hier klikken om het complete onderhoudsprogramma vinden met de richtprijzen zoals wij die hanteren. VOMD gaat verder waar de Volvo dealer stopt.

Onderhoud Volvo

Heeft u geen onderhoudshistorie? Geen probleem! Na de aankoopkeuring (of de grote beurt) (liefst vóór aanschaf) kunnen we een planning maken om de Volvo optimaal te onderhouden zodat u er zorgeloos in kunt rijden.

Maar dat is niet alles!

Indien u aangeeft dat het bijhouden afdoende is en dat het optimaliseren geen prioriteit heeft kunnen wij dat ook. Wij hebben zeer veel contacten bij wie wij gebruikte onderdelen met garantie kunnen betrekken. Sommige onderdelen zijn zeer geschikt voor hergebruik en worden door demontage-bedrijven met garantie verkocht. Wij zoeken deze gebruikte onderdelen voor u en monteren ze. Zo kunnen wij indien gewenst toch voor u op de kleintjes letten.

After-Market materialen.

Als er veel Volvo`s van een bepaald type in omloop zijn, zullen er ook veel producten worden aangeboden die niet door Volvo worden gebruikt om uw auto mee te onderhouden. Dit hoeft niet automatisch te betekenen dat ze niet goed zijn. Om een voorbeeld te noemen, Bosch is een A-merk die veel voor grote fabrikanten maakt. Bosch verkoopt echter ook onder eigen label onderdelen. Deze onderdelen komen dan met een aantrekkelijkere prijs op de markt. Volvo Onderhoud en Montage Drechtsteden is zich zeer bewust van dit fenomeen en zal waar mogelijk de vingers op de knip houden. Dit voordeel merkt u dan weer onderaan de streep!

Mocht een nieuw of gebruikt onderdeel achteraf helaas toch niet aan de wensen voldoen is er garantie op het onderdeel, de dé- en montagekosten vallen niet binnen deze garantie. Wanneer een reparatie verkeerd of slecht is uitgevoerd doen wij dat natuurlijk over.

Al met al een compleet gamma aan mogelijkheden waarbij het belang van u en Uw Volvo voorop staat.

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact met ons op.