Heeft u deze ook gehoord?

“Beste klant, u krijgt garantie op uw Volvo mits u deze bij ons in onderhoud geeft”

“u kunt uitsluitend bij ons de premium service en het maximale rijgenot verwerven”

“voor die oude beestjes kunt u overal terecht, uw bijzondere unieke auto moeten wij onderhouden, anders loopt het fout af”

Wij kennen ze allemaal. Het is zeker zo dat de garantie die de fabrikant zal verlenen niet door derden uitgevoerd kan worden. De dealer heeft gelijk dat uitsluitend de dealer garantie werkzaamheden aan uw (bijna) nieuwe Volvo kan uitvoeren. Wat onbesproken blijft is dat de claim om in aanmerking te komen voor de garantie waar u eventueel aanspraak op kunt maken ook elders vastgesteld kan worden. Zo kunnen wij als specialist veel voor u betekenen. 

 

Wij beschikken over de juiste originele uitleesprogramma`s en live ondersteuning software om uw auto uit te kunnen lezen. Wij kunnen zien of er sprake is van zwakke onderdelen Wanneer deze niet goed functioneren kunnen en willen wij u helpen om dit (pro-actief)in samenspraak met de dealer  binnen de garantie periode op te lossen. Alles gaat om een goede communicatie. Zo ook garantie. Wij zorgen dat u krijgt dus waar u recht op hebt.